OVER ONS

Welkom bij FIJRI interieurbouw. Wij zijn een allround interieurbouw bedrijf gevestigd in midden Nederland. De interieurbouwers van FIJRI vervaardigen exclusieve maatwerk interieurs voor projecten in geheel Nederland. Het interieur van uw huis of uw werkomgeving is bepalend voor uw woon- en werkplezier in het dagelijks leven. FIJRI interieurbouw is uw partner als het gaat om uw specifieke wensen te vertalen naar het door u gewenste maatwerk meubel en -interieur. Denkt u hierbij aan keukens op maat, maatwerk winkelinterieurs of kasten op maat. Dit kan op basis van uw ideeën, een door ons gemaakt ontwerp of in samenwerking met uw architect of ontwerper.

Het maken van maatwerk keukens, meubels en –interieurs is onze passie en ons vak. Met meer dan 25 jaar ervaring is FIJRI een vaste waarde in de interieurbouw wereld. Oprichters en eigenaren Henk van de Fijnegeer en Peter de Ridder hebben een hecht team van collega’s om zich heen verzameld. Aan ons de taak om met onze technische kennis en ervaring uw wensen en ontwerpen tot in perfectie uit te voeren. Bij FIJRI streven we altijd naar de hoogste kwaliteit voor u als klant.

Het Inlevingsvermogen in de klant, het plezier en enthousiasme die zo typerend zijn voor FIJRI, ziet u terug in onze maatwerk meubels.

FIJRI, uw partner in het realiseren van maatwerk interieur. Wij maken het!