KEUKENS

FIJRI interieurbouw heeft zeer ruime ervaring in het vervaardigen van maatwerk keukens. De keuken is steeds meer het hart van het hedendaagse wonen geworden en deze verdient dan ook alle aandacht. Wij vervaardigen met liefde en passie uw keuken op maat naar uw eigen ontwerp. Op basis van een ontwerp van uw architect of naar een ontwerp door ons. Of uw stijl nu landelijk, modern, klassiek of tijdloos is. In welk materiaal u het wenst. Alles is mogelijk in maatwerk. Wij maken het!

FIJRI renoveert tevens keukens. Voldoet uw keuken in basis nog, maar is de uitstraling niet meer naar wens, functioneert de apparatuur niet meer naar behoren of beschikt u over een beperkt budget, dan is het een optie uw keuken te renoveren. Soms kunnen wat kleine aanpassingen al een groots effect opleveren.

FIJRI interieurbouw kan u, indien u dit wenst, een turn-key oplossing bieden. Bijvoorbeeld bij de verbouwing van uw keuken kunnen wij ook zorgdragen voor het stuc-, schilder-, leiding- en het tegelwerk. Wij werken samen met een select aantal partners. Hierdoor kan FIJRI u volledig ‘ontzorgen’ bij een dergelijk project.