PROJECTEN

Het vakmanschap van FIJRI is van toepassing in veel segmenten, zoals: horeca, retail, commerciële sector en non-profit sector.
Een klein of groot project: FIJRI interieurbouw vervaardigt met liefde en passie uw maatwerkmeubel of -interieur. Wij werken veelvuldig samen met (interieur-)architecten, ontwerpers en aannemers. Bij FIJRI bent u als opdrachtgever richtinggevend met uw ontwerp en keuze in materialen. Vanuit uw ideeën en ontwerpen realiseren wij, met oog voor detail en vakmanschap, uw exclusieve maatwerk ontwerpen.

In zakelijke projecten levert FIJRI veelal een turn-key oplossing. We vervaardigen dan niet alleen het maatwerk meubilair, maar leveren ook vloeren, wanden, plafondsystemen, standaard meubilair en verlichting. Behalve alle ‘zichtbare’ onderdelen kan FIJRI ook alle andere aspecten voor haar rekening nemen, zoals leidingwerk ten behoeve van gas, water, elektra en internet.

FIJRI realiseert maatwerk interieurs die er aan bijdragen dat u uw klanten zo goed mogelijk van dienst kunt zijn. Interieurs die communiceren waar uw bedrijf of organisatie voor staat. Want bij FIJRI zijn wij van mening dat u uw werk beter kunt doen als u werk maakt van uw werkomgeving. Wij maken het!